Lijsten 135+ Antieke Friese Staande Klok

Lijsten 135+ Antieke Friese Staande Klok. 3/4 kortstaart met scheepjes mechaniek. Deze fraaie engelse staande klok dateert uit ca 1800 en is 230 cm hoog. We hebben altijd een mooie collectie antieke friese klokken.

Uitgeverij Waanders De Kunst

Uitgelicht Uitgeverij Waanders De Kunst

Wij spreken gewoon nederlands en zijn dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 18.00. Een sieraad in je woonkamer of hal. Door deze expertise kunnen wij u adviseren en ondersteunen in uw aankoop van een antieke klok. De klok heeft een maan en een datum en loopt zoals het hoort.

Ook op deze klokken krijgt u drie jaar garantie en …

Ophalen in amersfoort, of in overleg. Ook een antieke klok hangen wij gratis op in nederland. Door deze expertise kunnen wij u adviseren en ondersteunen in uw aankoop van een antieke klok. We hebben altijd een mooie collectie antieke friese klokken. Deze fraaie engelse staande klok dateert uit ca 1800 en is 230 cm hoog.

Uitgeverij Waanders De Kunst

De klok heeft een maan en een datum en loopt zoals het hoort. U krijgt 10 jaar garantie en een beschrijving van de klok met datering. Ook een antieke klok hangen wij gratis op in nederland. Deze fraaie engelse staande klok dateert uit ca 1800 en is 230 cm hoog. De klok heeft een maan en een datum en loopt zoals het hoort. Onze antieke klokken zijn door een ervaren restaurateur nagekeken en zo nodig weer werkend gemaakt. Maar we hebben nog heel veel andere mooie antieke klokken in ons assortiment! Een sieraad in je woonkamer of hal. Prachtige antieke friese staartklok met intarsia inlegwerk. Wij spreken gewoon nederlands en zijn dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 18.00.. Deze fraaie engelse staande klok dateert uit ca 1800 en is 230 cm hoog.

Popular posts from this blog